Resultaten voor artis restaurant

 
artis restaurant
Japans Restaurant Tempura Sushi eten in Amsterdam.
Restaurant Tempura verwelkomt u graag in ons Japanse restaurant in Amsterdam, vlakbij dierentuin Artis. Al meer dan 15 jaar maken wij met plezier vers bereide sushi en andere Japanse specialiteiten voor u. U kunt bij ons terecht voor een intiem diner voor twee, maar ook voor groepsuitjes is ons restaurant een uitstekende keuze.
Top 10 restaurants in Amsterdam Oost.
De beste pizzas in de buurt. Neem ze mee naar het park of eet ze vergezeld door een glas Prosecco op het fijne zonnige terras. Knus Japans restaurant met vriendelijke bediening. Goed en betaalbaar eten. Show the Plantage. Natura Artis Magistra.
ewout fotografie.
De 10 beste restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Lees beoordelingen van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 125 van 3.679 restaurants in Amsterdam.
Restaurant bij Artis.
Restaurant bij Artis. Restaurant bij ARTIS 15 minuten van De Waag. Bent u in de buurt van ARTIS en u wilt graag borrelen, lunchen of dineren? Restaurant-Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt.
Café Koosje Het gezelligste eetcafé van de Plantage buurt.
Betaalde parkeergarages Markenhoven en Waterlooplein zijn op loopafstand voor vergelijkbare tarieven. Als u een bezoek brengt aan Artis kunt u voor gereduceerd tarief parkeren op hun parkeerplaats, maar ook Artis raadt aan om zeker op drukke dagen met het Openbaar Vervoer te reizen.
Café-Restaurant de Plantage.
za / zo keuken geopend vanaf 10.00. Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via het Artisplein, u kunt dan gebruikmaken van de grote deur direct links. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam. 020 760 6800. U kunt online, voor lunch en diner, een tafel t/m 6 personen reserveren. Mocht u op korte termijn willen reserveren, kunt ons telefonisch bereiken op 020 760 6800. Voor gezelschappen groter dan 6 personen vragen wij u te bellen naar 020 760 6800 of uw aanvraag te mailen naar info@caferestaurantdeplantage.nl. U kunt bij ons tot maximaal 15 personen reserveren. Café-Restaurant De Plantage is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Tram 14 vanaf Amsterdam Centraal Station stopt op halte Artis.
Café-restaurant de Plantage.
Vanuit de unieke 19de-eeuwse houten serre heb je een weids en groen uitzicht op het vrij toegankelijke Artisplein. De ondernemers van café-restaurant Dauphine en café-restaurant Amsterdam hebben in samenwerking met ARTIS het nieuwe café-restaurant de Plantage in de Ledenlokalen geopend.

Contacteer ons

artis plantage
food truck leiden
mook pancakes menu
restaurant de plantage amsterdam
restaurant wouwse plantage
mook pancakes amsterdam
top 10 restaurant amsterdam
Cafe Restaurant De Plantage
artis restaurant