Zoeken naar restaurant artis

 
restaurant artis
Naast Artis zit een van de mooiste restaurants van de stad Colourful Rebel Blog.
Als je binnenloopt bij restaurant de Plantage naast Artis dus voelt het alsof je in een hele sjieke jaren 50 bar binnenloopt, wat is deze plek waanzinnig mooi zeg. De grote entree/bar biedt mensen de ruimte voor gewoon een bakje koffie of een sjieke cocktail, zonder dat je daarvoor hoeft te reserveren.
ewout fotografie.
Restaurant Elkaar Samen lekker eten in Amsterdam.
Eten bij elkaar. Gelegen tussen het Tropenmuseum en de Amsterdamse stadsdierentuin Artis, aan de rand van het centrum vindt u Restaurant Elkaar. Bij Restaurant Elkaar hangt een gezellige en informele sfeer die wordt versterkt door de wisselende exposities van verschillende moderne kunstenaars.
Japans Restaurant Tempura Sushi eten in Amsterdam.
Restaurant Tempura verwelkomt u graag in ons Japanse restaurant in Amsterdam, vlakbij dierentuin Artis. Al meer dan 15 jaar maken wij met plezier vers bereide sushi en andere Japanse specialiteiten voor u. U kunt bij ons terecht voor een intiem diner voor twee, maar ook voor groepsuitjes is ons restaurant een uitstekende keuze.
De 10 beste restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Lees beoordelingen van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 118 van 3.623 restaurants in Amsterdam.
Restaurant bij Artis.
Restaurant bij Artis. Restaurant bij ARTIS 15 minuten van De Waag. Bent u in de buurt van ARTIS en u wilt graag borrelen, lunchen of dineren? Restaurant-Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt.
De Plantage nieuw café restaurant bij Artis in Amsterdam oost BySam.
Wat hebben Artis en lekker eten en drinken met elkaar gemeen? Want ergens deze maand opent er een nieuw café restaurant pal naast de ingang van het Amsterdamse dierentuin. De Plantage gaat deze nieuwe hangout spot van Amsterdam oost heten en gaat zich vestigen in het voormalig Ledenlokalen naast Artis.
Café-Restaurant de Plantage.
za / zo keuken geopend vanaf 10.00. Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via het Artisplein, u kunt dan gebruikmaken van de grote deur direct links. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam. 020 760 6800. U kunt online, voor lunch en diner, een tafel t/m 6 personen reserveren. Mocht u op korte termijn willen reserveren, kunt ons telefonisch bereiken op 020 760 6800. Voor gezelschappen groter dan 6 personen vragen wij u te bellen naar 020 760 6800 of uw aanvraag te mailen naar info@caferestaurantdeplantage.nl. U kunt bij ons tot maximaal 15 personen reserveren. Café-Restaurant De Plantage is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Tram 9 vanaf Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op halte Artis.

Contacteer ons

mook amsterdam
genki amsterdam
geflipt
Huiskamerrestaurants
dim sum now
plantage restaurant amsterdam
restaurant artis
ron blaauw amsterdam
huiskamerrestaurant amsterdam