Tip: Eten bij Librije’s Zusje in Zwolle

0

Staat eten bij De Librije nog op je bucket list? Met de aanbieding van Iens voor Librije’s Zusje komt dat in ieder geval een stukje dichterbij!

Sinds kort hebben we ook in Amsterdam een zusje van Librije, maar de vestiging in Zwolle was het eerste zusje dat De Librije opende. ‘Het zusje van’ kun je het alleen niet echt meer noemen, want Librije’s Zusje is bekroond met maar liefst 2 Michelin sterren. Net als in De Librije geniet je hier dus van hoogstaande gerechten en dat alles in een bijzondere omgeving, want het restaurant is gevestigd in een voormalige vrouwengevangenis.

Normaal gesproken kom je natuurlijk niet zo snel in een sterrenzaak als deze, maar Iens heeft nu een mooie aanbieding voor Librije’s Zusje zodat het een stuk toegankelijker wordt om hier eens te gaan eten!

De aanbieding houdt in dat je een all-in driegangenlunch (incl. aperitief, wijnarrangement, koffie, etc.) krijgt voor maar 95 euro. Leuk: bij vertrek krijg je het kookboekje Ongehutste Pot 2 mee naar huis, gesigneerd door Jonnie & Thérèse Boer. De aanbieding is te reserveren t/m 13 september.

Reserveren doe je hier: http://www.iens.nl/deals/24762

 

Librije's Zusje 1     Librije's Zusje 2

Librije's Zusje 4     Librije's Zusje 5

Share.

About Author

Leave A Reply