Tip: Gezond genieten aan het strand bij het Fair Food Festival!

0

Lekker aan het strand genieten van goed eten? Dat kan zondag bij het Fair Food Festival in Zandvoort! Het draait hier helemaal om eerlijk, lekker en gezond eten.

Initiatiefneemster Debby Thomas-Dorsman heeft met haar man jaren op de Cariben gewoond en daar worden al heel lang ‘get togethers’ georganiseerd met food trucks. Dat gevoel wilden ze overbrengen naar Nederland, in combinatie met hun passie voor gezond eten. Op het Fair Food Festival zul je dan ook verschillende food trucks vinden, maar ook marktkramen, lezingen, workshops en straatmuzikanten. Er zijn ook activiteiten voor de kleintjes, dus leuk voor de hele familie.

Fair Food 3     Fair Food 6

Je zult hier in ieder geval de biologische frozen yoghurt vinden van Yogen Früz met o.a. vers fruit en superfoods, maar ook de salad bar van restaurant Aangenaam Haarlem, biologische drankjes in de BIOBAR, biologische olijfolie en balsamico’s van PuurOlijf, de chili’s van de Chilibus en duurzame kreeft van Kreeft en Co. Er is zelfs een raw food kook battle!

Het festival is gratis toegankelijk, duurt van 11:00 tot 21:00 uur en vindt plaats bij Safari Club in Zandvoort. Nu nog hopen op een zonnetje!

Fair Food 2     Fair Food 4

Fair Food Festival

Wanneer: zondag 17 augustus van 11:00 tot 21:00 uur

Waar: Safari Club, Zandvoort

Website: http://www.fairfoodfestival.nl/

Fair Food 1

 

Share.

About Author

Leave A Reply