Tried & Tested: La Cage Amsterdam

0

Een avondje stappen in het centrum van Amsterdam en daarvoor nog gezellig een hapje eten en vast wat drankjes doen? Dan is La Cage Amsterdam zeker een goede optie. Om de hoek van het Rembrandtplein, midden in de Reguliersdwarsstraat, vind je deze nieuwe spot met een Franse touch. Het concept: eten, drinken en dansen. Een interieur in Moulin Rouge stijl maakt het helemaal af.

Op een zonnige zomeravond nam ik met een vriendin plaats op het gezellige terras, met uitzicht op alle borrelende mensen in de straat. We begonnen met een lekkere cocktail, de pornstar martini. Heerlijk zoet en fruitig met de passievrucht, de stemming voor de avond zat er meteen goed in! De cocktails zijn zeker een aanrader! Het menu is klassiek Frans met gerechten als escargots, steak tartare en entrecote de paris. We proefden een paar heerlijke gerechten: vooral de eendenlever met peer en balsamicostroop en de surf & turf (met een halve bavette steak en een halve kreeft!) zijn echte aanraders. De kwaliteit is goed en de porties meer dan royaal. Het is soms even wachten op de bediening, maar hun enthousiasme maakt dat helemaal goed.

IMG_3193[1]    IMG_3187[1]

Behalve voor het diner, is dit ook een topplek voor een gezellige borrel met vrienden. Op het terras is het dus heel goed toeven, maar ook binnen aan de bar of aan één van de tafeltjes zit je gezellig. Daarna blijf je gewoon lekker hangen om te dansen ’s avonds!

Tip: ze hebben dagelijks Happy Hour van 18:00 tot 19:00 uur, dan zijn alle drankjes de helft van de prijs (ook de lekkere cocktails!). Of ga maandag of vrijdag naar de Happy Oyster Hour, dan zijn tussen 17:00 en 18:00 uur de oesters maar de helft van de prijs!

IMG_3188[1]    IMG_3197[1]

IMG_3194[1]    IMG_3196[1]

La Cage Amsterdam

Waar: Reguliersdwarsstraat 44, Amsterdam Centrum

Wanneer: zondag t/m donderdag 16:00 – 01:00 uur, vrijdag & zaterdag 16:00 – 03:00 uur

Website: http://www.lacageamsterdam.nl/

Share.

About Author

Comments are closed.