Just Opened: Restaurant Nevel Amsterdam aan de Westerdoksdijk

0

Op de plek waar ooit restaurant Nevy gevestigd zat, is nu een nieuwe hotspot geopend: Nevel! In dit chic ruige restaurant aan het IJ eet je rechtstreeks van het land en uit het water.

In de keuken zwaait Ricardo van Ede de scepter, de chef die onlangs nog het restaurant Ricardo leidde in Odeon. Hoe hij zelf de stijl van Nevel beschrijft: echtheid zonder poespas, gewoon retegoed eten en eerbied voor het product in een setting waar iedereen zich thuisvoelt. In de stoere ambachtelijke keuken wordt gewerkt met seizoensgebonden producten en het menu is een samenspel tussen land en water.

Je kunt bij Nevel terecht voor zowel lunch, borrel en diner en je kunt hier zowel zelf je menu samenstellen als je laten verrassen door Ricardo in een 3 tot 7 gangen menu. Wat je hier zoal kunt eten? Op de kaart vind je gerechten als hertenbout, pompoen & spruitjes, tartaar van zeebrasem, biet, koriander & mierikswortel en geroosterde bloemkool met zacht ei, granen & zwarte wintertruffel.

Tip: ga hier op zondag heen voor de Sunday Brunch! Er is dan een uitgebreide Sunday Roast met bijvoorbeeld beef of lamb roast, brunchgerechten zoals gebakken ei met avocado en chorizo en bijzondere cocktails om het helemaal af te maken. Wat dacht je van een Slutty Mary met oester of een Bourbon Negroni met gember? Cheers!

Nevel 4     Nevel 6

Nevel 1     Nevel 5

Nevel Amsterdam

Waar: Westerdoksdijk 40, Amsterdam

Wanneer: Ma-do van 18:00-01:00, vr-za van 17:00-02:00, zo van 12:00-01:00.

Website: http://www.nevelamsterdam.nl/

Share.

About Author

Leave A Reply