Meer resultaten voor huiskamerrestaurant amsterdam oost

 
huiskamerrestaurant amsterdam oost
NELIS Oost Restaurant Amsterdam Oost Passie voor eten drinken.
Je vindt ons restaurant op de Sumatrastraat 28 in Amsterdam Oost Indische buurt in een zijstraat van de Javastraat, naast kapper Kwiyasse en vlakbij Stayokay Zeeburg en Studio K. Naast goed eten, proef je hier ook onze passie voor gastvrijheid.
Marits Eetkamer Marits Eetkamer vegan restaurant Amsterdam groenterestaurant.
Voorheen huiskamerrestaurant nu een eetkamer in Amsterdam Oost met dezelfde huiselijke sfeer en ongedwongen, intieme setting. Een groenterestaurant waar we verrassend, eerlijk, dagvers, mooi en kleurrijk koken. Een zintuiglijke ervaring van de pure keuken in al haar uitbundige eenvoud geserveerd met een eigenzinnig oog voor detail.
De Ruyschkamer Uw huiskamercafé in Amsterdam.
Welkom bij de Ruyschkamer. Hoi, welkom bij de Ruyschkamer, de gezelligste huiskamer en het best bewaarde geheim van Amsterdam Oost! De Ruyschkamer is meer dan een café. Een beleving die elke keer weer anders aanvoelt terwijl de service en kwaliteit hetzelfde blijven.
Leukste hotspots Amsterdam Oost MyTravelBoektje.
Home Nederland Amsterdam Leukste hotspots Amsterdam Oost. Leukste hotspots Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is the place to be. Daar kan niemand meer omheen. Naast alle hippe hotspots, nieuwe hotels, gave restaurants en coole cocktailbars heeft ook het Oosterpark een dikke vette upgrade gekregen.
Marits Eetkamer in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Voorheen huiskamerrestaurant nu een eetkamer in Amsterdam Oost met dezelfde huiselijke sfeer en ongedwongen, intieme setting. De gerechten zijn zonder vlees en vis, maar met liefde en zorg bereid. Wij bieden een 3, 4, of een 5-gangen geheel plantaardig menu.
Het begin. Huiskamerrestaurant.
Albert Cuypstraat 203C. 1073 BE Amsterdam Nederland. Wat in 2001 begon als een etentje voor medestudenten bij Saskia thuis, groeide uit tot een restaurant en cateringbedrijf in de Amsterdamse Pijp. In Saskia's' huis werden stoelen en tafels aan de kant geschoven. In haar piepkleine keukentje kookte ze twee keer in de maand voor wie zin had om aan te schuiven. De student zat naast de yup, de slager naast de notaris en de rasechte Amsterdammers hadden een gezellige avond met de keurige dames uit Hilversum. Het waren bijzondere avonden. Na vier jaar gekookt te hebben op de C.Trooststraat werd de keuken daar te klein. De studie politicologie was inmiddels afgerond en de keuze werd gemaakt voor een eigen restaurant. Op de Albert Cuypstraat, achter de marktkramen vond Saskia een geschikt pand om haar hobby verder uit te breiden. Met ouders en vrienden werd een Indiaans afhaalrestaurant omgetoverd tot Saskia's' Huiskamerrestaurant.
Marits Eetkamer Amsterdam Barts Boekje.
BARTS GROENE HOEKJE. Amsterdam, Amsterdam Oost, Barts Groene Hoekje. Marits Eetkamer Amsterdam. Even flitste door mijn gedachten om deze stiekem voor mezelf te houden. Want het is, eerlijk waar, mijn favorietje in Amsterdam en hij stond na al die jaren nog niet in ons boekje. Maar goed, ik deel hem met liefde. Marits was voorheen een huiskamerrestaurant waar Marit vanuit haar de naam verklapte het al huiskamer drie avonden per week de lekkerste vega gerechten voorschotelde.
Marits Eetkamer, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Marits voorheen huiskamerrestaurant nu een eetkamer in Amsterdam Oost met dezelfde huiselijke sfeer en ongedwongen, intieme setting. In dit restaurant geen culinaire hoogstandjes, maar eerlijk, eenvoud, dagvers, mooi en kleurrijk.Een zintuigelijke ervaring van de pure keuken in al haar uitbundige eenvoud geserveerd met een eigenzinnig oog voor detail.

Contacteer ons

restaurant de plantage vogelenzang
huiskamerrestaurant amsterdam oost
restaurant d en c amsterdam
ron gastrobar oriental amsterdam
restaurant amsterdam artis
genki amsterdam sushi
little delirium cafe amsterdam
poffertjes foodtruck
genki amsterdam korting
restaurant c iens
wouwse plantage restaurant