Resultaten voor restaurant amsterdam artis

 
restaurant amsterdam artis
Café-restaurant de Plantage.
Vanuit de unieke 19de-eeuwse houten serre heb je een weids en groen uitzicht op het vrij toegankelijke Artisplein. De ondernemers van café-restaurant Dauphine en café-restaurant Amsterdam hebben in samenwerking met ARTIS het nieuwe café-restaurant de Plantage in de Ledenlokalen geopend.
Café-Restaurant de Plantage.
za / zo keuken geopend vanaf 10.00. Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via het Artisplein, u kunt dan gebruikmaken van de grote deur direct links. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam. 020 760 6800. U kunt online, voor lunch en diner, een tafel t/m 6 personen reserveren. Mocht u op korte termijn willen reserveren, kunt ons telefonisch bereiken op 020 760 6800. Voor gezelschappen groter dan 6 personen vragen wij u te bellen naar 020 760 6800 of uw aanvraag te mailen naar info@caferestaurantdeplantage.nl. Café-Restaurant De Plantage is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Tram 9 vanaf Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op halte Artis.
De 10 beste restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Lees beoordelingen van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 110 van 3.580 restaurants in Amsterdam.
Top 10 restaurants in Amsterdam Oost.
Knus Japans restaurant met vriendelijke bediening. Goed en betaalbaar eten. Show the Plantage. Natura Artis Magistra. Nationaal Holocaust Museum. Outsider Art Museum. Museum Het Rembrandthuis. NEMO Science Museum. Joods Historisch Museum. Hollanders van de Gouden Eeuw. De Nationale Opera. Café Eik Linde. Het Nationale Ballet. Koninklijk Theater Carré. The Bridge Hotel. Eden Lancaster Hotel. De Groene Olifant. Made possible by the Mondrian Fund, the central city district of Amsterdam and Driessen HRM.
Koosje Amsterdam Het gezelligste café in Amsterdam.
Bezoekers van Artis weten Koosje direct te vinden waardoor het s zondags een gezellige chaos kan zijn. Je ziet ook bij Koosje goed hoe de Plantagebuurt zich ontwikkeld heeft: van een wat decentraal gelegen, stoffig-sjieke buurt voor velen hield het centrum voorbij het Waterlooplein op tot een levendige buurt in volle ontwikkeling, met steeds meer leuke cafés en restaurants. Heerlijk terras met volop zon. Het café ligt op een hoek, waardoor je zowel s winters als s zomers vanaf het terras de wereld aan je voorbij ziet gaan. Perfect punt om te spotten en gespot te worden. Het hele seizoen de hele dag geopend, goed afspreek lunch aperitief doorzak nazit terras, goed terras dus! En behoorlijk groot, dus op een plekje hoef je niet lang te wachten. Reacties zijn gesloten. Copyright 2011 Koosje Amsterdam Ontwerp: rs-design All Rights Reserved.
Eten en drinken in ARTIS.
Eten en drinken in ARTIS. Op verschillende plekken in ARTIS vind je restaurants en terrasjes, maar ook authentieke bakfietsen met lekkernijen. Maak je bezoek aan ARTIS extra bijzonder met feestelijke activiteiten of een van de koffie, lunch of borrelarrangementen. Restaurants, cafés en bakfietsen.
Restaurant Plancius.
Plantage Kerklaan 61. 1018 CX Amsterdam. 31 020 223 6946. Reserveer bij Plancius. Restaurant Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Proef de sfeer van het historische pand Plancius door de moderne en gezellige inrichting met behoud van historische details.
Japans Restaurant Tempura Sushi eten in Amsterdam.
Tempura verwelkomt u in ons Japanse restaurant in Amsterdam, vlakbij dierentuin Artis. Wij bieden u al meer dan 10 jaar een gezellige eetgelegenheid voor een intiem diner voor twee en groepsuitjes. Het restaurant heeft een bovenverdieping, waardoor een grotere groep een eigen etage kan krijgen.

Contacteer ons

restaurant de plantage vogelenzang
huiskamerrestaurant amsterdam oost
restaurant d en c amsterdam
ron gastrobar oriental amsterdam
restaurant amsterdam artis
genki amsterdam sushi
little delirium cafe amsterdam
poffertjes foodtruck
genki amsterdam korting
restaurant c iens
wouwse plantage restaurant