Resultaten voor restaurant de plantage vogelenzang

 
restaurant de plantage vogelenzang
Buitenplaats Plantage in Vogelenzang Eet.nu.
Waar heb je zin in? Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. 57, 20 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 8 positieve stemmen 12 negatieve stemmen. E-mail Verstuur een e-mail. Facebook Buitenplaats Plantage. Meer openingstijden Wij serveren. Hotels in de buurt. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 8 positieve stemmen 12 negatieve stemmen. Buitenplaats Plantage 57., Buitenplaats Plantage op 11 augustus 2013. Eten drinken niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing. Service niet van toepassing. Prijs / kwaliteit niet van toepassing. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lees ook onze privacy verklaring. Eten drinken 68., Prijs / kwaliteit 57., Het eindcijfer is 57., Minimum: 1, Maximum: 10. Verdeling van de eindcijfers. Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn.
Buitenplaats Plantage, Vogelenzang Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vogelenzangseweg 49 Achter Tuincentrum, 2114 BB Vogelenzang, Nederland. 31 6 41903986. Automatisch afspelen uitschakelen. Alle fotos 54. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Buitenplaats Plantage is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.
Home.
Wij zijn een slow food mood restaurant. Dit is een van de dingen die ons uniek maakt. Heb je haast? Ga dan op dat moment aan ons voorbij. en kom terug wanneer je tijd hebt om te genieten! Voor het laatste nieuws omtrent Buitenplaats Plantage check Facebook! Onze website is mobiel te bekijken, maar nog leuker wanneer je hem via je laptop, tablet of pc bezoekt! 100% ORGANIC, BIOLOGISCH, DUURZAAM FAIR TRADE. BUITENPLAATS PLANTAGE VOGELENZANGSEWEG 49 B 2114 BB VOGELENZANG TEL: 06 41 903 986.
Hotspot: Buitenplaats Plantage in Vogelenzang Uit Pauline's' Keuken.
Want hoewel er nadrukkelijk op de kaart staat dat het een slow restaurant is en daardoor alles iets langer kan duren, had ik binnen 5 minuten mijn drankje en binnen een half uur mijn salade. En ook dat maakt mij gelukkig, want als ik te lang moet wachten op mijn eten, daalt mijn mood met 5% per half uur. Kortom ik vind de Buitenplaats de Plantage een aanrader. Gewoon lekker ontspannen met zijn twee-tjes, maar misschien nog wel meer met je kids. Vogelenzangseweg 49 B, Vogelenzang.
Culy ontdekt. restaurant-kas Buitenplaats Plantage Culy.nl.
Culy ontdekt restaurant-kas Buitenplaats Plantage. Midden in de bollenvelden in Vogelenzang, een dorp in de gemeente Bloemendaal, bevindt zich een geweldige nieuwe culinaire hotspot: restaurant-kas Buitenplaats Plantage. Na een bezoek weten we het zeker: je kunt écht gelukkig worden van een horecaconcept dat gewoon klopt. Culys Simone ging op ontdekkingstocht langs moestuinbakken, eetbare bloemen en kruiden uit eigen tuin, en de Franse slow food keuken. Een groen pareltje midden in de bollenvelden. Hoewel Buitenplaats Plantage pas een paar maanden open is en verscholen ligt achter een tuincentrum weten liefhebbers van gezond, lokaal voedsel de hotspot maar al te goed te vinden. Fotografe en oprichtster Anja de Rijk heeft met deze bijzondere buitenplaats dan ook haar grote droom verwezenlijkt; het creëren van een groene plek waar pure gerechten, ultiem ontspannen en genieten van de natuur samenkomen. Wat ons betreft meer dan goed gelukt! Slow down, be good. Het fijne motto van Anja slow down, be good is meteen een goede omschrijving van de heerlijke keuken: slow food en Frans met een wereldse twist. We komen erachter dat koks Peter en Angelo hiervoor in de keuken hebben gestaan bij voormalig restaurant Madame Marlie in Haarlem.
Buitenplaats Plantage: world food cafe garden Haarlem City Blog.
door Lucinda van der Eng mrt 14, 2015 Eten Drinken, Kids. Even weg van het stadse leven staat deze enorme plantenkas, oftewel Buitenplaats Plantage in Vogelenzang. Een plek om te eten, onthaasten en bij zonnestralen heerlijk buiten te vertoeven in de enorme tuin. Ondanks de omvang is deze ruimte zo aangekleed dat het heel knus aanvoelt. Daar dragen het gebruik van Persische tapijten en veel hout accenten aan mee. De plantage is een plek voor altijd. s Winters aan de openhaard en in de zomer buiten. Het is een mooie balans tussen een kindvriendelijk restaurant en een restaurant waar je ook zonder kinderen de nodige rust kunt vinden.
Restaurant de plantage Vogelenzang Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In Vogelenzang zijn verschillende bezienswaardigheden zoals het Huis te Vogelenzang en een Rooms Katholieke kerk. Al het drinkwater van de gemeente Amsterdam wordt geput ui de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Vogelenzang. Alle informatie over de bedrijven uit de rubriek restaurant de plantage van Vogelenzang is te vinden op Telefoonboek.nl.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

restaurant de plantage vogelenzang
huiskamerrestaurant amsterdam oost
restaurant d en c amsterdam
ron gastrobar oriental amsterdam
restaurant amsterdam artis
genki amsterdam sushi
little delirium cafe amsterdam
poffertjes foodtruck
genki amsterdam korting
restaurant c iens
wouwse plantage restaurant