Resultaten voor restaurant bij artis

 
restaurant bij artis
Café-Restaurant de Plantage.
za / zo keuken geopend vanaf 10.00. Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via het Artisplein, u kunt dan gebruikmaken van de grote deur direct links. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam. 020 760 6800. U kunt online, voor lunch en diner, een tafel t/m 6 personen reserveren. Mocht u op korte termijn willen reserveren, kunt ons telefonisch bereiken op 020 760 6800. Voor gezelschappen groter dan 6 personen vragen wij u te bellen naar 020 760 6800 of uw aanvraag te mailen naar info@caferestaurantdeplantage.nl. U kunt bij ons tot maximaal 15 personen reserveren. Café-Restaurant De Plantage is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Tram 14 vanaf Amsterdam Centraal Station stopt op halte Artis.
De 10 beste restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
Restaurant Koffiehuis Van Den Volksbond. 1.560 van 3.679 restaurants in Amsterdam. 03, km van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Voor ieder wat wils 19/10/2015. groeps lunch 12/06/2015. Keukens: Nederlands, Europees. 1-30 van 200. 1 2 7. Kaart van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Wat te doen 1.945 Hotels 380 Restaurants 4.489. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Hotels waar reizigers weg van zijn. De Jonker Urban Studio's' Suites. The Lancaster Hotel Amsterdam. Amsterdam Hotel Parklane. Ibis Amsterdam Centre Stopera. Monet Garden Hotel Amsterdam. Hyatt Regency Amsterdam. Alle hotels in Amsterdam 380. beter advies betere prijs betere reis. 2018 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos meer. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.
Terras restaurants in Amsterdam Artis IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Terras restaurants in Amsterdam Artis. Terras restaurants in Amsterdam Artis. 36 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Artis restaurants in Amsterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Artis restaurants in Amsterdam. Artis restaurants in Amsterdam. 74 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Café-restaurant de Plantage.
Vanuit de unieke 19de-eeuwse houten serre heb je een weids en groen uitzicht op het vrij toegankelijke Artisplein. De ondernemers van café-restaurant Dauphine en café-restaurant Amsterdam hebben in samenwerking met ARTIS het nieuwe café-restaurant de Plantage in de Ledenlokalen geopend. Chef-kok Koen van Brunschot leidt de keuken. Parel van de stad. De gerestaureerde entree aan de Plantage Kerklaan is stoer en monumentaal. Het café heeft een moderne uitstraling en is geschikt voor ontmoetingen, werken, studeren of een drankje voor je aan tafel gaat. De serre is een parel van de stad die tot voor kort verborgen was. Bij mooi weer gaan de deuren open en is er een heerlijk terras onder de oude platanen aan het nieuwe Artisplein, met een prachtig uitzicht.
Café Koosje Het gezelligste eetcafé van de Plantage buurt.
Bezoekers van Artis weten Koosje direct te vinden waardoor het s zondags een gezellige chaos kan zijn. Verder heeft Koosje ook een heerlijk terras met volop zon. Het café ligt op een hoek, waardoor je zowel s winters als s zomers vanaf het terras de wereld aan je voorbij ziet gaan. Perfect om te spotten en gespot te worden. Je ziet ook bij Koosje goed hoe de Plantagebuurt zich ontwikkeld heeft tot een levendige buurt in volle ontwikkeling, met steeds meer activiteit!
Top 10 restaurants in Amsterdam Oost.
De beste pizzas in de buurt. Neem ze mee naar het park of eet ze vergezeld door een glas Prosecco op het fijne zonnige terras. Knus Japans restaurant met vriendelijke bediening. Goed en betaalbaar eten. Show the Plantage. Natura Artis Magistra.
Restaurant Plancius.
U kunt voor de deur parkeren, maar u kunt ook gebruik maken van het Artis parkeerterrein aan de overkant. Op dit grote parkeerterrein is altijd wel een plekje te vinden! Als u tram 9 neemt en uitstapt bij de halte Plantage Kerklaan is restaurant Plancius nog maar 2 minuten lopen.

Contacteer ons

de plantage restaurant
genki sushi amsterdam
restaurant bij artis
chinees restaurant plantage middenlaan amsterdam
dim sum now amsterdam
amsterdam restaurant c
ron blaauw restaurant amsterdam
hotel de plantage amsterdam
mook pannenkoeken amsterdam
restaurant ron blaauw amsterdam
restaurant c amsterdam iens
de plantage restaurant artis
restaurant plantage 87