Opening Soon: Restaurant C, het nieuwe Baut!

0

Baut gaat terug naar zijn roots! Pop-up restaurant Baut Zuid is nog geopend tot december dit jaar, maar vanaf eind september / oktober opent chef-kok Michiel van der Eerde al de deuren van zijn nieuwe restaurant op de locatie aan de Wibautstraat waar het allemaal begonnen is. Er wordt nu nog druk verbouwd maar binnenkort opent hier dus Restaurant C!

C staat voor Celcius. De kaart zal namelijk worden opgedeeld naar de temperatuur van het gerecht, erg origineel! Michiel van der Eerde zei hier tegen Het Parool het volgende over: ‘We delen de kaart op in twintig graden voor rauwe gerechten, tachtig graden voor de zachtgegaarde gerechten, honderd voor gekookte en gestoomde zaken, en tweehonderd voor de grill en de tempura.’

Eind september gaan ze proefdraaien, begin oktober zullen ze officieel opengaan. Wil je ook een bijdrage leveren aan deze nieuwe hotspot? Ze starten morgen met een crowdfunding campagne bij Crowdaboutnow. In ruil voor je investering ontvang je een exclusief dinerpakket. En dan met smacht wachten tot eind september!

Restaurant C 2

Restaurant C Amsterdam

Waar: Wibautstraat 125

Wanneer: vanaf oktober geopend

Website: http://c.amsterdam/

Share.

About Author

Comments are closed.