Over LeonieProeft.nl

Hoi! Ik ben Leonie (1986), geboren en getogen in Amsterdam en woon tegenwoordig in Oud-West. Aangezien ik vaak uit eten ga en altijd op de hoogte ben van leuke food adresjes, was ik altijd al een vraagbaak voor mijn vrienden en familie voor culinaire tips in Amsterdam. Nu ga ik deze voortaan met een breder publiek delen op LeonieProeft.nl!

Op LeonieProeft.nl deel ik mijn ervaringen over restaurants, food winkels en food events in Amsterdam en omgeving. Van Michelin ster restaurants tot simpele eetcafé’s. Niet op een pretentieuze manier, maar gewoon door te beschrijven wat ik vond van het eten en drinken, de sfeer en de service. Zo hoop ik jullie te kunnen inspireren met de leukste Amsterdamse culinaire tips.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor het dan ook graag als je tips of vragen voor mij hebt!