Resultaten voor plantage restaurant

 
plantage restaurant
Cafe-Restaurant de Plantage, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Samen met een goede wijn een heerlijke ontspannen plek voor lunch of diner. Parkeren op de nabij gelegen parkeerplaats met korting van het restaurant. 1 2 3 4 5 6 47. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. De Plantage Amsterdam-Oost.
Café-Restaurant de Plantage.
Lunch 11.00 / 16.00. Diner 17.30 / 22.00. za / zo keuken geopend vanaf 10.00. Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via het Artisplein, u kunt dan gebruikmaken van de grote deur direct links. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam.
Home.
Wij zijn een slow food mood restaurant. Dit is een van de dingen die ons uniek maakt. Heb je haast? Ga dan op dat moment aan ons voorbij. en kom terug wanneer je tijd hebt om te genieten! Voor het laatste nieuws omtrent Buitenplaats Plantage check Facebook!
The 10 Best Restaurants Near De Plantage TripAdvisor.
480 of 3580, Restaurants in Amsterdam. Plantage Middenlaan 44. 0 miles from De Plantage. Great coffee, meet the locals 03/22/2018. Cuisines: Cafe, European. 1618, of 3580, Restaurants in Amsterdam. Plantage Middenlaan 30A. 0 miles from De Plantage. Box Sociaal Restaurant a must.
Café-restaurant de Plantage.
Tussen de oude platanen, in het sfeervolle monumentale pand de Ledenlokalen aan de Plantage Kerklaan is café-restaurant de Plantage gevestigd. Het beschikt over een ruim terras, naast een grote volière met Noord-Hollandse weidevogels en de bomen en dieren van ARTIS op loop en hoorafstand.
De menukaart Restaurant Plantage 87.
Tussen 17.00 18.00 uur eet de brigade zelf. Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in ons restaurant. In de directe omgeving van ons restaurant hebben wij voldoende parkeergelegenheid. Is de parkeerplaats aan de Plantage bezet, volg dan de borden parkeerroute.
Brasserie de Plantage Veenendaal Brasserie de Plantage.
Vanaf 2 september compleet nieuw concept qua menukaart Speciale aandacht voor USA beef van de grill STEAKHOUSE GERECHTEN IN HARTJE VEENENDAAL. LIVE MUZIEK @ PLANTAGE. Iedere 2e vrijdag en 4e vrijdag van de maand live muziek bij de Plantage Ede!

Contacteer ons

restaurant pure c
huiskamerrestaurant amsterdam jordaan
restaurant de plantage amsterdam menu
restaurant amsterdam top 10
ron blaauw gastrobar amsterdam
plantage restaurant
ron blaauw amsterdam restaurant
sushi amsterdam genki
10 beste restaurants van amsterdam