Resultaten voor Workshop Petit Gateaux

 
Workshop Petit Gateaux
Petit Gateau Franse Patisserie in Amsterdam.
Petit gâteau is een échte Franse patisserie met een uniek concept: wij bereiden alles in de winkel, zichtbaar voor iedereen. IT IS TIME TO VOTE! Help petit gâteau win the Amsterdam food pitch contest by voting for their product: dough-to-go, ready-to-bake cookie dough in different flavours.
Kleine Taartjes: boek workshop bol.com Lees Magazine.
Maar Petit Gâteau is veel meer dan alleen een patisserie. Je kan er namelijk ook workshops volgen. En daarom gingen Lifestyle-expert Anne en ik, Iris, naar een workshop. Deze was gewoon in de keuken van de Petit Gâteau aan de Haarlemmerstraat in het hartje van Amsterdam.
Workshop kleine taartjes bij Petit Gateau Deb's' Bakery Kitchen.
10 juni 2018. Workshop kleine taartjes bij Petit Gateau. Soms voel ik me echt een enorme geluksvogel! Zo kreeg ik pas een uitnodiging van Ianna van PR bureau Powcomms of ik naar patisserie Petit Gateau wilde komen voor een workshop.
Tartelettes avontuur bij Petit Gateau Recept CuliNessa.
Twee weken geleden heb ik de Tartelettes workshops bijgewoond. Meike Schalling, eigenaresse van Petit Gateau, studeerde aan de Ecole de Boulangerie et de Pâtisserie de Paris en werkte als pâtissière bij La Grande Cascade en had 6 jaar lang in Parijs ook een Petit Gateau. Gelukkig besloot ze te verhuizen naar Nederland en opende ze in September 2013 een Petit Gateau in Amsterdam. En nu terug naar de workshop.
Petit Gateau bakworkshop recept aardbeientaartjes Leuke recepten. Printen.
Petit Gateau bakworkshop recept aardbeientaartjes. Afgelopen week was ik uitgenodigd voor een bakworkshop bij Petit Gateau in Amsterdam. In deze Franse patisseriezaak worden de mooiste en de lekkerste kunstwerkjes met de hand gemaakt. Van macarons tot eclairs en miniminis. Meike, eigenaresse van Petit Gateauheeft, na haar banketbakkersopleiding en een eigen patisserie in Parijs nu in hartje Amsterdam haar zaak geopend.
Workshop met bekende foodbloggers Hero Fruit.
Home Jamstudio Extra's' Workshop met bekende foodbloggers. Workshop met bekende foodbloggers. Op 17 mei vierde Hero Fruit de lancering van de Jam Studio met een feestelijke Workshop bij patisserie Petit Gâteau in Amsterdam. Petit Hero aardbeientaartje met mascarpone. Petit Hero frambozen tartelette.
Workshop Petit Gateaux Pastry Workshop." Facebook. Flickr. Google. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter. YouTube. Facebook. Flickr. Instagram. Pinterest. YouTube.
How to Start a Food Blog. How to Write a Recipe. Food Photography Kit. Food Photography Tutorials. You are here: Home / Events / Workshop Petit Gateaux. Workshop Petit Gateaux. Add to Calendar. Add to Timely Calendar. Add to Google.
Tartelettes workshop: door Meike Schaling Seasons.
Daarom komen we maar wat graag bij patisserie Petit gâteau om de heerlijke tartelettes van chef-patissier Meike Schaling te proeven. In deze Seasons workshop Tartelettes zal de chef haar bakgeheimen met je delen. Doe mee en ga naar huis met een flinke doos zelfgemaakte taartjes! In het midden van de Haarlemmerstraat in Amsterdam vind je Petit gâteau.

Contacteer ons

Workshop Petit gateau
Workshop Petit Gâteau
Workshop Petit Gateaux
petit gateau workshop
plantage artis
airdnd belgie
nevel amsterdam restaurant
restaurant nevel amsterdam
marokkaanse restaurant barcelona
menukaart restaurant de plantage amsterdam
plantage amsterdam iens
cafe restaurant de plantage amsterdam