Op zoek naar airdnd belgie?

 
airdnd belgie
AirDnD: Chic uiteten bij je buren De Ondernemer.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Airdnd wijzigt naam op last van Airbnb VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Ontdek Sluit Video Zoek Net binnen. Er is iets fout gegaan. Start / stop automatisch afspelen Volgende. Airdnd wijzigt naam op last van Airbnb. AirDnD, een Nederlands platform voor huiskamerrestaurants heeft zijn naam veranderd in ShareDnD, wat Share Drinks and Dinner betekent.
Drink n Dine in het huiskamerrestaurant van een hobbychef! ShareDND.
Ons doel is om de passie en kwaliteiten van hobbychefs toegankelijk te maken voor iedereen die graag onbezorgd en op een unieke manier uit eten gaat. Door de beoordelingen van andere gasten krijg je van tevoren al een kijkje in de keuken.
Fiscus valt binnen bij hobbykoks Binnenland Nieuws HLN.
Voor de inspectie maakt het hierbij niet uit of men één dan wel honderd maaltijden per week verkoopt. Bij AirDnD Drink n Dine, een Nederlandse site waarlangs mensen bij hobbykoks thuis kunnen gaan eten, overwegen ze nu een exit uit België.
Airbnb voor etentjes verovert België.
Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Airdnd wil ook in België huiskameretentjes aanbieden. Na de hotelsector met Airbnb hebben nu ook de restaurants hun uitdager. Op deelplatformen zoals Airdnd kunnen mensen een diner reserveren in de woonkamer van een hobbykok.
Wordt ook Airdnd een probleem? De Standaard.
De voeten onder tafel schuiven in de huiskamer van een hobbychef is geen nieuw concept, maar het wint wel snel aan populariteit, zeker in onze buurlanden. Naar analogie met dat ander succesverhaal, doopte het Nederlandse platform dat hobbychefs en gasten bij elkaar brengt zich Airdnd, wat staat voor Air Drink n Dine. Het concept van Airdnd?
Gratis alternatief voor Airbnb komt naar België en Nederland.
8 mei 2018 0705: Antwerpse start-up lanceert pechverhelping zonder abonnement: Waarom zou je betalen voor iets dat je niet gebruikt? Gratis alternatief voor Airbnb komt naar België en Nederland. Door Bloovi Redactie dinsdag 11 augustus 2015 Innoveren. Klik om te kopiëren.
Bob ontdekt 17: De notenshop, Jamie, Airdnd en een detox workshop Simone's' Kitchen.
AirDnD ken je misschien nog niet of je denkt dat ik een tikfoutje heb gemaakt en eigenlijk AirBNB wilde intikken, maar nee, AirDnD is een website waarmee je een huiskamerrestaurant kunt zoeken, boeken en betalen Qua concept vergelijkbaar met AirBnB dus, alleen dan om lekker te eten in plaats van lekker te slapen.

Contacteer ons

Workshop Petit gateau
Workshop Petit Gâteau
Workshop Petit Gateaux
petit gateau workshop
plantage artis
airdnd belgie
nevel amsterdam restaurant
restaurant nevel amsterdam
marokkaanse restaurant barcelona
menukaart restaurant de plantage amsterdam
plantage amsterdam iens
cafe restaurant de plantage amsterdam