Meer resultaten voor plantage amsterdam iens

 
plantage amsterdam iens
Cafe-Restaurant de Plantage, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Mooi uitzicht, Kinderen, Grote groepen, Lokale keuken, Barscene, Speciale gelegenheden, Romantisch. Locatie en contactgegevens. Adres: Plantage Kerklaan 36, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Locatie: Europa Nederland Noord-Holland Amsterdam De Plantage Amsterdam-Oost. Wijk: De Plantage Amsterdam-Oost. Telefoonnummer: 31 20 760 6800.
Café-Restaurant de Plantage.
020 76 06 800. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam. U kunt overdag en s avonds gebruik maken van het Artis parkeerterrein. Als bezoeker van de PLANTAGE betaalt u 250, ipv 400, per uur. U kunt uw parkeerkaart afgeven aan de bar voor een kortingsstempel!
Burgermeester Plantage Kerklaan in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Burgermeester Plantage Kerklaan in Amsterdam. Burgermeester Plantage Kerklaan. Plantage Kerklaan 37 1018 CV Amsterdam Nederland Kaart. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor.
Restaurant Plancius.
Plantage Kerklaan 61. 1018 CX Amsterdam. 31 020 223 6946. Reserveer bij Plancius. Restaurant Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Proef de sfeer van het historische pand Plancius door de moderne en gezellige inrichting met behoud van historische details.
Tip 10 Best beoordeelde restaurants. Tip 10 Best beoordeelde restaurants Catch52.nl.
Wat is dit een fijne zaak de mensen, de wijnen, het uitzicht en niet te vergeten: de culinaire kunstwerken op je bord. Beulings Fine dining hartje Amsterdam. Verfijnd, ambachtelijk, gastronomisch. Dit restaurant staat op ons wensenlijstje. Wilde Zwijnen Aan de Eetbar of in het restaurant, hier ben je gegarandeerd van een avond met lekker eten, goede wijn en prima bediening. Voor een heel vriendelijk prijsje. Sinne Al sinds de opening komen we heel graag in deze zaak aan de Ceintuurbaan. Top bediening, lekkere wijn en heerlijk eten. Alle ingrediënten voor een memorabele avond. Die Michelinster is dan ook méér dan verdiend! Hemelse Modder Als je al zoveel jaar de harten van de Amsterdammers weet te raken, dan heb je inderdaad gewoon recht op een plekje in deze lijst. Deze zaak moet iedereen op zijn bucketlist hebben. En niet alleen vanwege het dessert. De Plantage Simpelweg een voortreffelijk mooie zaak, met heerlijk eten.
De menukaart Restaurant Plantage 87.
In de directe omgeving van ons restaurant hebben wij voldoende parkeergelegenheid. Is de parkeerplaats aan de Plantage bezet, volg dan de borden parkeerroute. 300 meter op de Schoolbaan in Roelofarendsveen kunt u ruim parkeren. Volg ons op Facebook. Restaurant Plantage 87 Alle rechten voorbehouden.
Restaurant Elkaar Samen lekker eten in Amsterdam.
Voor het reserveren van het gehele restaurant vragen wij een minimale besteding. Dinsdag t/m donderdag is de minimale omzetgarantie 2000., Vrijdag en zaterdag is de minimale omzetgarantie 2500., Dinsdag t/m zaterdag rekenen wij geen minimale omzetgarantie. 020 330 7559. 1018 CG Amsterdam.
Amsterdam Borrl Kitchen.
During the afternoon Borrl Kitchen is the place for your drinks and bites. And hey, let's' stay Late at night as Borrl Kitchen serves larger platters to dine and Borrl bites onwards. Plantage Kerklaan 41. 1018 CV Amsterdam. open 7 days week!

Contacteer ons

Workshop Petit gateau
Workshop Petit Gâteau
Workshop Petit Gateaux
petit gateau workshop
plantage artis
airdnd belgie
nevel amsterdam restaurant
restaurant nevel amsterdam
marokkaanse restaurant barcelona
menukaart restaurant de plantage amsterdam
plantage amsterdam iens
cafe restaurant de plantage amsterdam