Zoeken naar cafe plantage

 
cafe plantage
Cafe-Restaurant de Plantage, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Mooi uitzicht, Kinderen, Grote groepen, Lokale keuken, Barscene, Speciale gelegenheden, Romantisch. Locatie en contactgegevens. Adres: Plantage Kerklaan 36, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Locatie: Europa Nederland Noord-Holland Amsterdam De Plantage Amsterdam-Oost. Wijk: De Plantage Amsterdam-Oost. Telefoonnummer: 31 20 760 6800.
Café-Restaurant de Plantage.
U kunt ook terecht op het parkeerterrein van Artis. Als gast van de Plantage kunt u hier tegen een voordeliger tarief parkeren. Uw parkeerkaart kunt u voor vertrek laten valideren bij de bar van De Plantage. U betaalt van 08.00 tot 01.30 250, i.p.v.
Cafe Restaurant De Plantage Startpagina Facebook.
Cafe Restaurant De Plantage. 14 november 2017. Cafe Restaurant De Plantage heeft het telefoonnummer bijgewerkt. Cafe Restaurant De Plantage heeft de omslagfoto bijgewerkt. 14 juli 2017. Cafe Restaurant De Plantage heeft een nieuwe foto toegevoegd. 19 november 2016. Cafe Restaurant De Plantage.
Koosje Amsterdam Het gezelligste café in Amsterdam.
Je ziet ook bij Koosje goed hoe de Plantagebuurt zich ontwikkeld heeft: van een wat decentraal gelegen, stoffig-sjieke buurt voor velen hield het centrum voorbij het Waterlooplein op tot een levendige buurt in volle ontwikkeling, met steeds meer leuke cafés en restaurants.
Café-restaurant de Plantage.
Tussen de oude platanen, in het sfeervolle monumentale pand de Ledenlokalen aan de Plantage Kerklaan is café-restaurant de Plantage gevestigd. Het beschikt over een ruim terras, naast een grote volière met Noord-Hollandse weidevogels en de bomen en dieren van ARTIS op loop en hoorafstand.
Café Plantage Startpagina Facebook.
Bedankt familie, vrienden en fans voor het leuk maken van de avond, door de ontspannen sfeer speelden we lekker gemakkelijk. Special thanks to: cafe Plantage, en in het bijzonder Marjolein voor het bieden van de prachtige en gezellige gelegenheid, Quizmaster Tom voor het bedenken en presenteren van de de superleuke quiz, Plaatjes Vullen Gaatjes, in het bijzonder Eric, je moment begon pas laat, maar het dansen was niet meer te stoppen, Willem en Ria voor jarenlange betrokkenheid, boeken, managen, promoten, Ed en Ingeborg, voor alle betrokkenheid, en het organiseren van onze gigs in het buitenland.
Cafe Restaurant Plantage beautiful restaurant in Amsterdam Oost.
Sit on the terrace in the square or look out the big windows at the trees covered in twinkle lights and the misty fountain. Cafe Restaurant Plantage is conveniently located next door to Artis zoo and Micropia and is close to the Hortus Botanicus, Hermitage and Tropenmuseum as well.

Contacteer ons

foodtruck poffertjes
airdnd amsterdam
iens plantage
plantage amsterdam artis
iens de plantage
restaurant plantage kerklaan amsterdam
plantage restaurant artis
cafe plantage amsterdam
restaurant in de buurt van artis
cafe plantage
restaurant plantage
americano bar amsterdam