Resultaten voor restaurant in de buurt van artis

 
restaurant in de buurt van artis
Top 10 restaurants in Amsterdam Oost.
Om mee te nemen of om ter plekke van te genieten in de kleine zithoeken. De beste pizzas in de buurt. Neem ze mee naar het park of eet ze vergezeld door een glas Prosecco op het fijne zonnige terras. Knus Japans restaurant met vriendelijke bediening. Goed en betaalbaar eten. Show the Plantage. Natura Artis Magistra.
Eten en drinken in ARTIS.
Uw steun is onmisbaar voor ARTIS. Eten en drinken in ARTIS. Op verschillende plekken in ARTIS vind je restaurants en terrasjes, maar ook authentieke bakfietsen met lekkernijen. Maak je bezoek aan ARTIS extra bijzonder met feestelijke activiteiten of een van de koffie, lunch of borrelarrangementen.
De 10 beste restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Lees beoordelingen van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 110 van 3.580 restaurants in Amsterdam.
Restaurant Plancius.
Restaurant Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Proef de sfeer van het historische pand Plancius door de moderne en gezellige inrichting met behoud van historische details. U kunt bij ons ontbijten en in de middag uitgebreid lunchen met heerlijke broodjes, maaltijdsalades en warme gerechten.
Restaurant bij Artis.
Restaurant bij Artis. Restaurant bij ARTIS 15 minuten van De Waag. Bent u in de buurt van ARTIS en u wilt graag borrelen, lunchen of dineren? Restaurant-Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt.
Café-Restaurant de Plantage.
za / zo keuken geopend vanaf 10.00. Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via het Artisplein, u kunt dan gebruikmaken van de grote deur direct links. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam. 020 760 6800. U kunt online, voor lunch en diner, een tafel t/m 6 personen reserveren. Mocht u op korte termijn willen reserveren, kunt ons telefonisch bereiken op 020 760 6800. Voor gezelschappen groter dan 6 personen vragen wij u te bellen naar 020 760 6800 of uw aanvraag te mailen naar info@caferestaurantdeplantage.nl. Café-Restaurant De Plantage is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Tram 9 vanaf Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op halte Artis. Ook tram 10 stopt op loopafstand halte Weesperplein of Alexanderplein. Het dichstbijzijnde metrostation is Waterlooplein. Vanaf dit station is het ongeveer 10 minuten lopen. Het is mogelijk om bij ons te borrelen in de bar met een groter gezelschap.
Koosje Amsterdam Het gezelligste café in Amsterdam.
Bezoekers van Artis weten Koosje direct te vinden waardoor het s zondags een gezellige chaos kan zijn. Je ziet ook bij Koosje goed hoe de Plantagebuurt zich ontwikkeld heeft: van een wat decentraal gelegen, stoffig-sjieke buurt voor velen hield het centrum voorbij het Waterlooplein op tot een levendige buurt in volle ontwikkeling, met steeds meer leuke cafés en restaurants.
Bloem eten en drinken welkom.
Bloem eten drinken is gelegen op een prachtige locatie in de Plantagebuurt in Amsterdam, tussen de monumentale panden. en tegenover Artis. s Zomers geniet je van het fijne terras aan het water, met zon tot zonsondergang en binnen biedt de bovenverdieping.

Contacteer ons

foodtruck poffertjes
airdnd amsterdam
iens plantage
plantage amsterdam artis
iens de plantage
restaurant plantage kerklaan amsterdam
plantage restaurant artis
cafe plantage amsterdam
restaurant in de buurt van artis
cafe plantage
restaurant plantage
americano bar amsterdam