Resultaten voor restaurant plantage

 
restaurant plantage
Cafe-Restaurant de Plantage, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Frans, Nederlands, Mediterraan, Europees, Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties. Plantage Kerklaan 36, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan deze locatie beschouwd worden als een speciaalzaak voor eten?
Café-Restaurant de Plantage.
Lunch 11.00 / 16.00. Diner 17.30 / 22.00. za / zo keuken geopend vanaf 10.00. Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via het Artisplein, u kunt dan gebruikmaken van de grote deur direct links. Plantage Kerklaan 36. 1018 CZ Amsterdam.
De menukaart Restaurant Plantage 87.
In de directe omgeving van ons restaurant hebben wij voldoende parkeergelegenheid. Is de parkeerplaats aan de Plantage bezet, volg dan de borden parkeerroute. 300 meter op de Schoolbaan in Roelofarendsveen kunt u ruim parkeren. Volg ons op Facebook. Restaurant Plantage 87 Alle rechten voorbehouden.
Top 10 restaurants in Amsterdam Oost.
Dit is onze top 10, afgaande op het eten, de locatie en de sfeer. Van de topklasse tot heel betaalbaar. 1 De Plantage. De serre waarin het restaurant zich bevindt, maakt van De Plantage een bijzondere plek om te dineren.
De 10 beste restaurants in de buurt van De Plantage.
Restaurants in de buurt van De Plantage. Restaurants in de buurt van De Plantage. Lees beoordelingen van De Plantage. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Cafe-Restaurant de Plantage. 472 van 3.580 restaurants in Amsterdam. Plantage Kerklaan 36. 0 km van De Plantage.
Café-restaurant de Plantage.
Tussen de oude platanen, in het sfeervolle monumentale pand de Ledenlokalen aan de Plantage Kerklaan is café-restaurant de Plantage gevestigd. Het beschikt over een ruim terras, naast een grote volière met Noord-Hollandse weidevogels en de bomen en dieren van ARTIS op loop en hoorafstand.
Home.
Wij zijn een slow food mood restaurant. Dit is een van de dingen die ons uniek maakt. Heb je haast? Ga dan op dat moment aan ons voorbij. en kom terug wanneer je tijd hebt om te genieten! Voor het laatste nieuws omtrent Buitenplaats Plantage check Facebook!

Contacteer ons

foodtruck poffertjes
airdnd amsterdam
iens plantage
plantage amsterdam artis
iens de plantage
restaurant plantage kerklaan amsterdam
plantage restaurant artis
cafe plantage amsterdam
restaurant in de buurt van artis
cafe plantage
restaurant plantage
americano bar amsterdam