Zoeken naar plantage artis amsterdam

 
plantage artis amsterdam
Café-Restaurant de Plantage.
1018 CZ Amsterdam. U kunt overdag en s avonds gebruik maken van het Artis parkeerterrein. Als bezoeker van de PLANTAGE betaalt u 250, ipv 400, per uur. U kunt uw parkeerkaart afgeven aan de bar voor een kortingsstempel! ma / vr 09.00 / 01.00.
Cafe-Restaurant de Plantage, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Jordaan Amsterdam. Hotels in de buurt van Madame Tussauds Amsterdam. Hotels in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Alle restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van Cafe-Restaurant de Plantage. Populaire keukens in Amsterdam.
Plantage Amsterdam Wikipedia.
Verder was er een Amsterdam Tattoo Museum in 2011 en 2012 aan de Plantage Middenlaan. Het voormalig filmtheater Desmet, Plantage Middenlaan 4, werd Studio Desmet waar tv en radioprogramma's' worden gemaakt en uitgezonden. Naast de hoofdingang van Artis aan de Plantage Kerklaan 36 bevond zich een tv-studio: Studio Plantage.
Café-restaurant de Plantage.
Vanuit de unieke 19de-eeuwse houten serre heb je een weids en groen uitzicht op het vrij toegankelijke Artisplein. De ondernemers van café-restaurant Dauphine en café-restaurant Amsterdam hebben in samenwerking met ARTIS het nieuwe café-restaurant de Plantage in de Ledenlokalen geopend.
De 10 beste restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
Beste eetgelegenheden in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Restaurants in Amsterdam. Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Restaurants in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam, Nederland. Lees beoordelingen van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
ewout fotografie.

Contacteer ons

cafe restaurant plantage
plantage amsterdam menu
plantage restaurant artis amsterdam
de plantage amsterdam restaurant
de plantage iens
dim sum de pijp
restaurant plantage amsterdam
eft nl
sushi genki amsterdam
nieuwe restaurants amsterdam 2015
plantage iens
school amsterdam club
plantage artis amsterdam