5x nieuwe restaurants in Amsterdam!

0

Zoals altijd schieten ook de laatste weken de nieuwe restaurants in Amsterdam weer uit de grond! Een update van een aantal nieuwe tenten in de stad die het proberen meer dan waard zijn. Happy weekend!

Morgan & Mees

Nu al één van mijn nieuwe favorieten in de stad! In dit nieuwe design hotel opende een heel fijn restaurant zijn deuren met Mediterraanse gerechten van top niveau. Ook  voor drankjes (cocktails!) kun je hier heel goed terecht in de mooie bar. Tip: bestel een aantal voorgerechten (zoals de gelakte aubergine, de burrata en de asian crab) en deel die samen met wat van de heerlijke huisgemaakte frites erbij!

Morgan Mees 1     Morgan Mees 2

Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam

http://morganandmees.com/

Restaurant Citroën

Naast Baut Zuid, opende ook Restaurant Citroën zijn deuren op het Stadionplein. Net als de buren gaat het hier ook om een pop-up restaurant, geopend door dezelfde eigenaar als van De Goudfazant. Leuk: er is een kas waar alle groenten zelf worden verbouwd en er is een dakterras waar je straks in de zomer heerlijk in de zon kunt zitten!

Citroën 1     Citroën 2

Stadionplein 22-24, Amsterdam

http://citroenrestaurant.nl/

SanGeorge

Een nieuwe telg in de George restaurant familie, vlak naast het Leidseplein. Een chique inrichting gecombineerd met heerlijke Italiaanse gerechtjes om te delen. Maar ook voor een goede pasta zit je hier goed. Ook ideaal om lekker te gaan brunchen in het weekend!

SanGeorge 1     SanGeorge 2

Stadhouderskade 7, Amsterdam

http://www.cafegeorge.nl/sangeorge

Restaurant Staets

Het geliefde restaurant Foyer in het Felix Meritis aan de Keizersgracht heeft inmiddels zijn deuren gesloten, maar heeft het stokje doorgegeven aan het nieuwe Restaurant Staets! In dit monumentale pand geniet je van Vlaamse specialiteiten met topkwaliteit ingrediënten. Wederom een tijdelijk restaurant, dus zorg dat je er snel bij bent!

Staets 1     Staets 2

Keizersgracht 324, Amsterdam

http://staetsamsterdam.nl/

PRESSROOM Amsterdam

In het nieuwe INK hotel in hartje Centrum opende het nieuwe restaurant PRESSROOM Amsterdam zijn deuren. In het gebouw zat vroeger de drukkerij van de krant De Tijd gevestigd en dat merk je aan alle verwijzingen in het restaurant, van inktpotjes tot typemachines. Je kunt hier de hele dag terecht, van ontbijt tot lunch tot een uitgebreid shared dinner met cocktails aan de bar!

Pressroom 1     Pressroom 2

Nieuwezijds Voorburgwal 67, Amsterdam

https://www.facebook.com/pressroomamsterdam

Share.

About Author

Comments are closed.