Just Opened: Brouwerij Troost Westergas!

0

Wel eens biertjes gedronken van Brouwerij Troost? Deze bierbrouwerij had sinds anderhalf jaar al een prachtige locatie in een voormalig klooster in de Pijp, maar daar is vanwege het succes nu nog een tweede locatie bijgekomen: bij de Westergasfabriek! Brouwerij Troost Westergas heeft vorige week zijn deuren geopend en is een brouwerij, brewpub en winkel in één.

Deze locatie is nog groter dan die in de Pijp zodat ze er nóg meer bier kunnen brouwen en bottelen. Binnen vind je een grote bar met maar liefst 12 biertaps, grote tanken met duizenden liters bier en allemaal gezellige tafels om met al je vrienden aan te kunnen zitten. Buiten zit je ook top aan de picknicktafels waar hopelijk nog vaak het zonnetje te zien zal zijn de komende maanden.

Troost 2     Troost 5

Je kunt er uiteraard alle biertjes drinken van Brouwerij Troost – ter plekke gebrouwd – en je kunt er ook lekker bij eten: wat dacht je van hamburgers, steaks, salades, flammkuchen of lekkere borrelhappen als nacho’s en bitterballen. Kun je geen genoeg krijgen van de biertjes? Naast de brewpub zit ook een winkel waar je de biertjes zo gekoeld en wel mee naar huis (of het Westerpark in) kunt nemen. Zo haal je er de Troost Lager, Weizen, Saison, Tripel, Smoked Porter, Session Ale, I.P.A., Imperial I.P.A. en binnenkort een Amber Ale.

Benieuwd naar het brouwproces? Je kunt er ook een rondleiding krijgen!

Troost 1     Troost 3

Brouwerij Troost Westergas

Waar: Pazzanistraat 25-27, Amsterdam Westerpark (Westergasterrein)

Wanneer: maandag t/m donderdag 12:00-01:00 uur, vrijdag t/m zaterdag 12:00-03:00 uur, zondag 12:00-00:00 uur

Website: http://www.brouwerijtroost.nl/

Share.

About Author

Comments are closed.