Coming Soon: Het Vis & Seizoen Festival met het grootste pop-up visrestaurant ter wereld!

0

Ok, het duurt nog even, maar ben je een visliefhebber dan moet je dit zeker vast in je agenda zetten. Van 2 t/m 4 oktober vindt in het Food Center Amsterdam het Vis & Seizoen Festival plaats!

Tijdens dit grote culinaire vis event, dat wordt georganiseerd door Vishandel Jan van As, word je drie dagen lang geïnspireerd en culinair verwend met heerlijke visgerechten en demonstraties. En wat helemaal goed is, de opbrengst van het evenement gaat naar de Voedselbank Amsterdam!

Vis Festival 1     Vis Festival 4

De line-up van het evenement is indrukwekkend. Om maar een aantal restaurants te noemen die zoal meedoen: Aan de Poel, Vis aan de Schelde, Ciel Blue (Okura Hotel), Het Bosch, Paardenburg, Bridges, La Rive (Amstel Hotel), De Posthoorn, Stork, Toscanini, en nog veel meer.

Elke dag kun je tijdens dit evenement kijken naar bekende chefs die op podia bijzondere gerechten bereiden en culinaire hapjes proeven bij de verschillende foodcorners. Er is een Aziatische corner waar je o.a. verse sushirolls kunt eten, een Fruit de Mer corner waar je bijvoorbeeld oesters kunt proeven, de Vis & Innovatie corner waar je de laatste snufjes kunt ontdekken en een corner waar je barbeque visgerechten kunt testen zoals een fishburger van de Big Green Egg.

Ook zijn er speciale diners. Donderdag 2 oktober is er een VIP Benefietdiner waar je voor 125 euro een 6-gangen diner met bijpassende wijnen krijgt dat verzorgd wordt door o.a. het Okura hotel, het Conservatorium hotel en het Amstel hotel.  Vrijdag 3 oktober is het Sterren-Avond, dan staan alle restaurants met een Michelinster op het podium. Tenslotte is het zaterdag de avond van de G6 restaurants: Lute, Het Bosch, Elkaar, Vis aan de Schelde, Aan de Poel en Julius Jaspers.

Vis Festival 2     Vis Festival 5

Tip: je kunt nu nog één van de laatste early bird kaartjes kopen. Je betaalt 27 euro en krijgt daarvoor een entreekaartje en 35 euro aan munten! Je koopt ze hier: http://bit.ly/1moROlx

Vis Festival 6

Vis & Seizoen Festival

Waar: Food Center Amsterdam, Jan van Galenstraat 4

Wanneer: donderdag 2 t/m zaterdag 4 oktober

Website: http://visenseizoenfestival.nl/

Share.

About Author

Leave A Reply