Tip: Komende week in de bioscoop, dé foodie film Chef!

0

Zin in een feelgood film waarbij het water je in de mond loopt? Ga dan naar de film Chef, vanaf 4 september in de bioscoop!

De culinaire comedy Chef is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Jon Favreau. Daarnaast speelt hij ook nog eens de hoofdrol. In de film neemt chef-kok Carl Casper ontslag bij een bekend restaurant in Los Angeles als zijn baas er andere culinaire ideeën op na houdt dan hij zelf. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen en knapt een oude food truck op om zijn eigen restaurant op wielen te starten. Hiervoor vertrekt hij naar Miami met zijn ex-vrouw, beste vriend en zoontje. Tijdens hun culinaire road trip ontdekt Carl weer zijn creativiteit en passie voor het koken, het leven en de liefde.

In de film bereiden ze de heerlijkste Cubaanse sandwiches, dus je kunt beter niet met een lege maag de bioscoop ingaan…

CHEF_09380.NEF     _DSC9959.NEF

 

De acteurs zijn niet de minsten. Naast Jon Favreau dus, spelen onder andere ook Sofia Vergara, Scarlett Johansson, Dustin Hoffman en Robert Downey Jr. rollen in deze film. Hoewel de film officieel pas op 4 september gaat draaien, zijn er op dit moment ook al wat voorpremières, dus check de agenda van je bioscoop.

Tip: een leuke plek om deze film te gaan kijken? Eveneens op 4 september openen de Filmhallen, de nieuwe bioscoop in de Kinkerbuurt van dezelfde eigenaren als The Movies!

CHEF_08850.NEF     _DSC3847.NEF

Share.

About Author

Leave A Reply