Opening Soon: Foodsy Amsterdam, het restaurant zonder personeel

0
Aan het Hugo de Grootplein opent binnenkort een wel héél bijzonder restaurant, namelijk een restaurant zonder personeel! In dit restaurant is de gast zowel kok, ober, barman en afwasser.
Het restaurant gaat Foodsy heten. De ondernemer achter het concept is een bekende in de restaurant sector. Kok en ‘food creative’ Edwin Sander werkte voorheen bij sterrenrestaurants als Noma en Ciel Blue en wil graag culinaire innovatie teweeg brengen.
Het restaurant moet helemaal zelfstandig kunnen draaien. Er zullen duidelijke instructies zijn hoe je bier moet tappen, koffie moet zetten én de gerechten zelf moet bereiden. Via een stickersysteem kun je makkelijk alle ingrediënten vinden en – ook met weinig kookervaring – een culinair gerecht bereiden. Betalen doe je ook zelf via een iPad gekoppeld aan een pinautomaat.
Het idee is dat gasten kunnen beleven hoe het er in een restaurant aan toegaat. Hij merkte dat goed personeel vinden altijd het lastigste was aan het runnen van een restaurant. Bovendien denkt hij dat de tijd rijp is voor zijn concept, aangezien we gewend zijn steeds meer zelf te gaan doen.
Foodsy zal binnenkort haar menu onthullen op de website. Op 5 november openen ze de deuren in de pop-up locatie Ensuite van Razmataz aan het Hugo de Grootplein.
Wat vind jij ervan? Zou jij gaan eten in een restaurant zonder personeel?
Foodsy 2
Foodsy Amsterdam
Waar: Hugo de Grootplein
Wanneer: vanaf 5 november geopend van 19:00-23:00 uur
Share.

About Author

Comments are closed.