Just Opened: stoofgerechten afhalen bij Steve’s Stove!

0

De echte winterkou mag dan nog niet gekomen zijn, dus dan moeten we maar andere maatregelen nemen om toch in de wintersfeer te komen. En hoe doe je dat beter dan met een lekker warm stoofpotje? Het goede nieuws is: hier hoef je voortaan geen uren meer voor in de keuken te staan, maar deze kun je voortaan gewoon afhalen. En wel bij het nieuwe Steve’s Stove!

Bij Steve’s Stove noemen ze het zelf: ‘slow food to go’. En dat meenemen kan op maar liefst drie plekken in Amsterdam. Ze hebben hun deuren geopend in West (Kinkerstraat 73), Zuid (Beethovenstraat 92) en Oost (Czaar Peterstraat 135b). Steve’s Stove is opgericht door Steven van Boven en wordt gerund door zijn dochters, een echt familiebedrijf dus.

Je kunt er kiezen uit vijf a zes stoofgerechten, die tussen de 10 en 16 euro kosten en gemaakt worden met biologische, lokale producten. De Boeuf Bourguignon – in rode wijn gestoofde rundernek met gerookt spek, ui en wortel – staat als klassieker vast op de kaart en verder zijn de gerechten seizoensgebonden. Zo staat er nu Coq Au Vin, hertenstoof met kweeperen en kruidkoek, goulash van Baambrugs big en vegetarische curry met kikkererwten, zoete aardappel en pompoen op de kaart. Je mag er twee bijgerechten bij kiezen, zoals aardappel/knolselderij puree, seizoensgroentes of rode kool. Neem nog een bijpassende fles wijn en wat borrelhapjes mee en je relaxte avond is compleet. Bij de vestigingen in Oost en Zuid kun je bovendien ook lekkere lunchbroodjes halen, zoals een broodje kalfsgehaktbrood of broodje varkensstoof.

Laat die ‘winterse’ avonden maar komen!

Steve's Stove 2

Steve's Stove 3

Steve's Stove 4

Steve's Stove 5

Steve’s Stove

Waar: Kinkerstraat 73 (West) / Beethovenstraat 92 (Zuid) / Czaar Peterstraat 135b (Oost)

Wanneer: de openingstijden verschillen per vestiging, zie website

Website: http://stevesstove.nl/

Share.

About Author

Leave A Reply