Opening Soon: Bijzondere pannenkoeken bij Mook Pancakes!

0

Nog even en dan kunnen alle pannenkoek liefhebbers hun hart ophalen, want dan opent Mook Pancakes! Hier eet je straks de meest bijzondere pannenkoeken van Amsterdam.

Verwacht niet dat je bij Mook Pancakes een standaard spekpannenkoek kunt bestellen, maar denk aan gezonde pancakes in de meest bijzondere en lekkere smaakcombinaties. Om er een paar te noemen: de Chicken Madonna pancakes met spinazie en gekruide kip, the Mancakes met bacon en eieren, de Smokey Joe met gerookte makreel en jalapenopepermousse of Red Velvet pancakes met verse bosbessencompote en slagroom. Voor ieder wat wils dus en het één klinkt nog beter en specialer dan het andere! En allemaal met liefde gebakken door de Amsterdamse vrienden en pannenkoekliefhebbers Sten en Sammy.

Mook Pancakes opent binnenkort zijn deuren in de De Clerqstraat in Amsterdam Oud West nadat hun crowdfunding campagne ontzettend succesvol is gebleken. Ze zijn aan het verbouwen en hopen snel open te gaan. Het moet een fijne, ongedwongen plek worden waar je de hele dag terecht kunt voor heerlijke pancakes, gezonde juices, huisgemaakte limonades en biologische bieren en wijnen.

Ik kan in ieder geval niet wachten! Dit kan zomaar eens één van de meest populaire hotspots van 2016 gaan worden in Amsterdam!

Mook 2

Mook 3

Mook 4

Mook Pancakes

Waar: De Clerqstraat 34, Amsterdam Oud West

Wanneer: opening soon

Website: https://www.facebook.com/mookpancakes/

Share.

About Author

Leave A Reply