Just Opened: Viscafé De Gouden Hoek in Westerpark!

0

Zin in een lekker visje, maar niet in een chique diner en hoge rekening? Stap dan snel op de fiets naar Westerpark, want daar zit sinds een paar weken het nieuwe Viscafé De Gouden Hoek!

De ondernemers achter Viscafé De Gouden Hoek wilden een alternatief bieden voor de chique visrestaurants in de stad door het serveren van goede, betaalbare vis in een ongedwongen omgeving. En dat is gelukt. De inrichting van het viscafé op het Limburg van Stirumplein is simpel, maar sfeervol. En alleen al de menukaart doet je meteen watertanden. Wat dacht je van een bisque van Oosterschelde strandkrabbetjes, viskroketjes, waterzooi, gefrituurde spiering, Hollandse garnalen & Hollandse inktvis, kibbeling of mosselen? En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Ook hebben ze uiteraard goede oesters, maar de specialiteit is: fish & chips! In drie varianten maar liefst, namelijk in bierbeslag met remoulade, in een pankokorstje met piccalilly mayonaise of in tempurabeslag met sriracha mayonaise. En dat voor maar 9,50 euro dus ook heel fijn voor je portemonnee. Drink er een lekker glas Picpoul de Pinet bij en je avond is compleet. Of ga je toch nog voor de hangop met karamel en zeezout…?

Viscafé de Gouden Hoek 3

Viscafé de Gouden Hoek 2

Viscafé de Gouden Hoek 5

Viscafé de Gouden Hoek 6

Viscafé De Gouden Hoek

Waar: Van Limburg Stirumplein 10A, Amsterdam Westerpark

Wanneer: dinsdag t/m zondag vanaf 16:00 uur

Website: http://degoudenhoek.nl/

Share.

About Author

Leave A Reply