Opening Soon: Wilde Westen Amsterdam in Bos en Lommer!

0

Denk je niet meteen aan Bos en Lommer voor een avondje uit? Dat verandert steeds sneller en de komst van Wilde Westen gaat daarbij zeker helpen! Deze nieuwe aanwinst in BoLo gaat zeker een nieuwe hotspot in de buurt worden.

Begin september opent Wilde Westen zijn deuren in het oude GAK gebouw bij het Bos en Lommerplein. Wilde Westen wordt onderdeel van MOMA&CO, een creatieve coworking space opgezet door Monique en Marjolein waarbij verschillende functies samenkomen: horeca, werken, wonen, ontspannen en exposeren. Voor het horecagedeelte hebben ze de handen ineengeslagen met de horecaondernemers achter Brandstof en de Tolhuistuin.

Bar-restaurant Wilde Westen is straks open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor koffie, lunch, avondeten en zelfs om je was te doen (er komt ook een wasserette). Je kunt hier lunchen met broodjes, soepen, salades of een lekker taartje. ‘S avonds eet je hier houtovenpizza’s of pasta’s. Er komen zo’n 100 zitplaatsen, een grote bar en borrelruimte, maar dat wel allemaal met een knus huiskamergevoel.

Wilde westen 1   Wilde westen 3

Wilde Westen Amsterdam

Waar: Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam

Wanneer: vanaf begin september open

Website: http://www.wilde-westen.nl/

Share.

About Author

Comments are closed.