Opening Soon: United Pancakes in de Pijp!

4

Wie is er nou niet gek op pannenkoeken? Vreemd genoeg zijn er toch niet veel écht goede pannenkoekenrestaurants in Amsterdam. Hopelijk gaat United Pancakes daar verandering in brengen!

In de Eerste van der Helststraat opent komende week United Pancakes, een eetwinkel met verse, huisgemaakte biologische pannenkoeken en poffertjes. Je kunt er je eigen zoete of hartige pannenkoek samenstellen aan hun toppingbar. Denk aan een speltpannenkoek met poedersuiker en citroen. Daarnaast verkopen ze er ook huisgemaakte stropen, meelmixen en andere bijzondere producten. Ook kun je er straks onder andere taart, koeken, koffie en verse sapjes krijgen. Zoals ze zelf zeggen wordt het ‘the ultimate pancake experience’.

Klinkt goed! Ik ga hier zeker snel eens een bezoekje aan brengen.

United Pancakes 3     United Pancakes 1

United Pancakes

Waar: Eerste van der Helststraat 57

Website: https://www.facebook.com/pages/United-Pancakes/705369966212182?s

Share.

About Author

4 reacties

  1. Marion Broers on

    Leuke blog. Misschien kan jij me helpen. In oktober stond een artikel in het Parool over 3 stoere dames van een zekere leeftijd 58, 63 enne die een eetwinkel/delicatessen zaak zijn begonnen. Je kan er ook servies en hebbedingetjes kopen. Ze geven ook kookworkshops. Ik heb ze nog een fb berricht gestuurd maar daarna stilte. Ik kan het niet meer terug vinden. Het is in Amsterdam. Heb jij enig idee. Mooie foto in het Parool.
    Groetjes Marion

Leave A Reply